Скломагнезітовий лист





Стекломагнезітовий лист — це сучасний будівельний матеріал, який використовується для обробки поверхонь. Виготовляється даний будівельний матеріал на основі екологічно чистих компонентів. При його виготовленні не використовуються настільки шкідливий фенол та інші токсичні речовини.

 

Стекломагнезітовий лист стійкий до різних видів грибка, не має ніякого специфічного запаху. Крім перерахованих переваг стекломагнезітовий лист має високий рівень звуко- і теплоізоляції. Це допомагає захиститися від стороннього шуму і максимально зберегти тепло в приміщенні. Через свою міцності даний будівельний матеріал зменшує навантаження конструкції. Використання 8-міліметрового листа дорівнює 12-міліметровому листу ГВЛ. Незважаючи на те, що він тонше інших будівельних матеріалів, міцність і надійність його не зменшується.

 

Поверхнева обробка може бути найрізноманітнішою: використання шпалер, керамічної, скляної плитки, шпаклівок різного виду, фарб на різних засадах. Застосовується стекломагнезітовий лист в самих різних видах будівництва. Даний матеріал ідеально підходить для обробки будівель, де потрібно дотримуватися правил пожежної безпеки особливо уважно. Чудово підходить стекломагнезітовий лист для обробки дерев’яних конструкцій, це знижує ризик виникнення пожеж. З практичної точки зору цей будівельний матеріал прекрасний у всіх відносинах.

 

Стекломагнезітовий лист має високу вологостійкість і тому він може монтуватися в приміщеннях з будь-якою вологістю. Будь то ванна кімната або кухня або навіть сауна, це не має значення. Так як даний будівельний матеріал не має токсичних компонентів, він може використовуватися і в медичних установах, і в закладах громадського харчування. Високі рівень екологічності Стекломагнезітовий лист дозволяють контактувати з продуктами харчування. При цьому ніякі санітарні норми порушені не будуть.

 

Через своїх високих показників негорючості, міцності, вологостійкості стекломагнезітовий лист використовується часто при виготовленні корпусних меблів і аксесуарів для житлових приміщень, холодильних обладнань. Стекломагнезітовий лист простий і зручний при монтажі. Необхідно лише надрізати скловолокно, а потім зламати в місці надрізу. Все просто, рівно і ідеально. Кріплення може здійснюватися різними способами. Наприклад, шурупами безпосередньо до дерев’яного або металевого корпусу. Також його можна свердлити, забивати цвяхами, обробляти пилкою.

 

Сьогодні стекломагнезітовий лист є унікальним матеріалом, який відповідає всім основним світовим вимогам. У країнах Європи, Азії, США даний матеріал зайняв провідне місце в сфері будівництва.